Ieškom kolegos!

Patinka nestandartinės raiškos alus?
Turi praktikos ar svajonių pardavimuose?
Puiku – mes ieškome kolegos!

Sakiškės Brewery pardavimų vadybininko pozicijai ieškomas atsakingas ir gebantis pristatyti produktą žmogus.
Žinios craft alaus arba gastro srityje būtų privalumas. Puikios lietuvių ir anglų kalbos žinios žodžiu ir raštu – būtinybė.
Pardavimų horizontai neriboti valstybės sienomis.

Bendravimas su esamais klientais bei naujų klientų paieška yra šio darbo duona.
Darbas gali apsiriboti pardavimais. Tačiau neprivalo.
Esant norui, yra galimybė prisiliesti prie kitų sričių alaus darykloje.

Mes užtikriname, jog, atsigavus pasauliui, netrūks komandiruočių, dalyvavimo festivaliuose, degustacijose.

Altyginimas – nuo 1000Eur į rankas + procentai nuo pardavimų.

Žinių iš tavęs laukiame: info@sakiskiualus.lt

Sakiškių alus pereina prie alaus pakavimo į skardines

Džiaugiamės galėdami pranešti apie svarbų pokytį savo gamyboje, kurį būtinai pastebės tiek mūsų didmeniniai partneriai, tiek galutiniai vartotojai. Ilgai planuotas ir lauktas žingsnis pagaliau vyksta – mes pradedame pakuoti savo alų į skardines. Kol procesas pilnai neįsibėgėjo, dar gali pasitaikyti mišrių pakuotės formų, tačiau mūsų užsibrėžtas tikslas – pilnai pereiti prie skardinių.
Kažkada skardinės buvo siejamos tik su masiniais alaus pramonės produktais ir dėl savo aukštų technologijos įdiegimo kaštų ir sudėtingo veikimo principo buvo praktiškai neprieinamos mažiesiems aludariams. Situacija pasikeitė pasaulyje stipriai plečiantis craft alaus kategorijai. Inžinieriai atsisuko ir į mažuosius gamintojus, pasiūlydami jiems pakavimo į skardines sprendimų, atitinkančių mikro alaus daryklų poreikius. Sakiškių alus taip pat jungiasi prie šios pasaulinės tendencijos.
Mes suprantame, jog stiklo buteliai taip pat turi savo gerbėjų ratą ir kai kuriems toks mūsų sprendimas gali atrodyti nesuprantamas, todėl jaučiame, jog turime paaiškinti, kokius nepakeičiamus pliusus atneša alaus pakavimas į skardines:

Toliau skaityti “Sakiškių alus pereina prie alaus pakavimo į skardines”

08.05 IPA diena

Mušamės į krūtinę, buvom apsileidę, o gal neturėjom savo baro, kad iki šiol viešai neminėjome šitos didingos, kraftinį alų vedančios į priekį dienos.

Per 7 metų Sakiškių bravoro veiklą virėm daug visko, bet IPA įvairais formatais buvo nuolatinis gaminys.

Kad maža nepasirodytų, esam virę:

Toliau skaityti “08.05 IPA diena”

Verčiam naują puslapį

“Sakiškių alus” gimė 2015 m. mažame Sakiškių kaime, netoli Vilniaus. 2020 m. vėlyvą rudenį, pačiame karantino įkarštyje, po renovacijos darbų, persikraustėme į naujas erdvias patalpas Dūmų fabrike, esančias Vilniuje, Dūmų gatvė 5. Naujoje vietoje erdvės tiek daug, kad be alaus virimo įrangos, fermenterių ir sandėlio, čia įkurdinome ilgai lauktą degustacinį barą su 24-iais kranais ir kultūrinei veiklai bei įvairiems renginiams skirtą salę, talpinančią iki 1000 dalyvių.

Persikėlę į buvusio dalgių fabriko patalpas, keičiame savo logotipą. Naujame prekiniame ženkle rasite vietos, kurioje esame įsikūrę, kontūrus, fermenterius, atspindinčius mūsų veiklą ir upės, o gal alaus, bangeles, tekėjusias tiek Sakiškėse, tiek Naujoje Vilnioje. “Sakiškių alus” nuo šiol bus sutinkamas “Sakiškės brewery” vardu, kadangi didžioji dalis mūsų produkcijos keliauja į užsienio šalis, o ir Lietuvoje nuolat daugėja užsieniečių. Nors apyniai tikrai yra tai, apie ką yra mūsų produkcija, bet tuo pačiu, esame modernios aludarystės kultūrą puoselėjantis bravoras.

Sakiskes_brewery


Kiaulienos šonkauliai su serbentų brut aptepu

Kiaulienos šonkauliai – vienas iš šventosios bbq trijulės patiekalų šalia jautienos krūtininės (brisket) ir plėšytos kiaulienos (pulled pork). Barbekiu kultūrai pastaruoju metu gana plačiai paplitus namų kepėjų tarpe, geri šonkauliai kelia asociacijas su dūmu ir bbq padažo aptepu.
Mes parodysime kaip šonkaulius paruošti orkaitėje (nors, turint sąlygas, galite tai daryti ir grilyje). Užtikriname, kad, sekant instrukcijas, netrūks nei minkštumo, nei skonio. Mėsa bus krentanti nuo kaulo. O svarbiausia – atsisakysime cukringų padažų ir atrasime naujus skonius šonkaulių gamyboje panaudodami Sakiškių Sausąjį serbentų elį.

Toliau skaityti “Kiaulienos šonkauliai su serbentų brut aptepu”