Kviečiame į rūgštaus alaus vakarėlį su Sakiškių alumi

„Šalčių pramonės su ledais sugaišti pagavo,
Ir putodams sniegs visur į nieką pavirto“.

Sakiškių alus kviečia į vieną iš gyviausių Vilniaus barų aptarti laktinės fermentacijos grožio.

Esame pirmieji Lietuvoje ir vieni iš pionierių regione, pradėję virti rūgščius, pienarūgštės bakterija praturtintus alus. Siekdami prasklaidyti mitus ir daugiau papasakoti apie rūgštinimo procesą bei supažindinti Jus su laktinės fermentacijos tradicija ir naujais trend’ais modernioje aludarystėje, kviečiame į pasimatymą. Renginio metu sužinosite, ką bendro turi rūgštus alus ir jogurtas bei dalyvausite rekordo vykdyme – Marsas iš kranų vienu metu paleis tris rūgščiuosius Sakiškių alus:

Gose su avietėmis (druska, avietės);

Sour pale ale (šviesi rūgštis su Citra ir Equinox apyniais, tvoskiančiais egzotinių vaisių geltoniu);

Tart ale (mūsų naujiena, ypač švelnus 3.5% rūgštuolis su pasiflorų vaisiais).

Susitikime kovo 10 d. Vilniuje, bare Marsas. Daugiau info.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *